MUST BE 18 OR OLDER - MUST READ TERMS OF SERVICE You Are On: Translations
Know an inmate being released within the year who's in need of a job? We are working with employers to help find inmates work before they're released. Post a free resume for them here!

WriteAPrisoner.com – Dopisovalec zapora

WriteAPrisoner.com – Dopisovalec zapora

WriteAPrisoner.com – spletna stran, ki nudi pomoc resnicnim zapornikom pri pridobivanje resnicne dopisovalce. Osamljeni zaporniki in zapornice

Tisocih že pozabljeni zaporniki in zapornice so v fedralnih/državnih poboljševalnicah, državnih zaporih, pobolj[evalnih ustanov, in v zaporih v tujinah, ki zelo želijo dopisovati.

Zaporniki in zapornice redko kdaj dobijo kakšno pismo in preživijo do 23 ur na dan v svojih celicah. Nekaterih od njih cakajo na smrtno kazen. Drugi trpijo zaradi osamljenosti. Lahko najdete tudi politicne zapornike in vojne zapornike. Dopisovalec je lahko edini povezovalec s svetom. Prijateljstvo in stik z drugimi nimajo ker so izolirani od drugih. Dopisovanje z zaporniki bo najbolj nesebicno dejanje, ki ga boste opravili. Prosimo, da pišete že danes.


spacer
Visit our sponsors
Visit our sponsors

2000-2018 WriteAPrisoner.com, Inc. All Rights Reserved. Must be 18 to be viewing this website and have read our Terms of Service.