MUST BE 18 OR OLDER - MUST READ TERMS OF SERVICE You Are On: Translations
Do you have a story to share about using WriteAPrisoner.com? We'd love to hear from you! Submit your story today!

WriteAPrisoner.com - Dopisivanje sa zatvorenicima

WriteAPrisoner.com - Dopisivanje sa zatvorenicima

WriteAPrisoner.com - sajt koji pomaže stvarnim zatvorenicima da nadu stvarne prijatelje za  dopisivanje. Usamljeni muškarci i žene zatvorenici nam se obracaju u velikom broju kako bi našli prijatelje izvan zatvorskih zidina. Ljudi koje cete sresti na ovom sajtu se razlikuju u mnogo stvari - po godinama, po tome gde "stanuju" i, još bitnije, po tome zbog cega su u zatvoru. Ono što im je svima zajednicko je nepodnošljiva usamljenost i cežnja za prijateljstvom

Hiljade zaboravljenih muškaraca i žena zatvorenika sa željom za dopisivanje u federalnim / državnim kazneno - popravnim ustanovama, okružnim zatvorima, popravnim domovima iinostranim i prekomorskim zatvorima se ocajnicki nada korespodenciji koja može dovesti do prijateljstva, romanse ili pravne pomoci. Oglasi zatvorenika su licni oglasi koji sadrže i fotografije. Zapamtite, u ovom virtualnom svetu online chat-ovi i e-mail nisu dostupni zatvorenicima, jer oni nemaju pristup kompjuterima. Vaša pisma upucena obicnom poštom postaju cuvane uspomene koje promovišu ljudska prava i rehabilitaciju kada pišete vašim dopisnim prijateljima zatvorenicima. Takoder, ovaj sajt ce vam omoguciti da svoju prvu poruku pošaljete e-mail-om, sa navedenom povratnom poštanskom adresom. Mi cemo te poruke odštampati i poslati ih direktno zatvorenicima, štedeci vam tako troškove poštarine.

Muškarci i žene zatvorenici iza rešetaka retko dobijaju pisma i provode cak i do 23 sata dnevno u svojim celijama. Neki od njih cekaju izvršenje smrtne presude. Neki malaksavaju u samicama. Na ovom sajtu cete takoder naci i politicke zatvorenike i ratne zarobljenike. Biti dopisni prijatelj može biti jedina veza koju oni mogu da imaju. Druženje je za zatvorene ljude skoro nemoguce, posebno za one zatvorenike koji cekaju izvršenje smrtne presude, koji su cak izolirani od drugih zatvorenika. Stupanje u kontakt sa dopisnim prijateljima zatvorenicima može da bude najnesebicnija stvar koju ste uradili u celom svom životu. Hocete li stupiti u kontakt sa zatvorenikom napisavši mu pismo danas?


spacer
Visit our sponsors
Visit our sponsors

2000-2018 WriteAPrisoner.com, Inc. All Rights Reserved. Must be 18 to be viewing this website and have read our Terms of Service.