MUST BE 18 OR OLDER - MUST READ TERMS OF SERVICE You Are On: Translations
Know an inmate being released within the year who's in need of a job? We are working with employers to help find inmates work before they're released. Post a free resume for them here!

WriteAPrisoner.com - Börtön Levelezo Társak

WriteAPrisoner.com - Börtön Levelezo Társak

WriteAPrisoner.com - Egy lap, ahol igazi fegyencek igazi barátokra lelnek. Számtalan magányos noi és férfi fegyenc fordul hozzánk hogy barátokra leljenek a börtön falain kívül. Az emberek, akikkel ezen a lapon talalkozhatsz mind különbözoek - életkorban, hol "élnek", és ami még fontosabb, miért vannak börtönben. Egy dolog közös mindannyiukban az elviselhetetlen magányosság és a fájdalmas vágy a barátságra.

Elfelejtett férfi és noi fegyenc levelezo társak ezrei szövetségi/állami fegyházakban, megyei börtönökben, javító intézetekben és külföldi, valamint tengeren túli börtönökben kétségbeesetten reménykednek egy levelezési lehetoségben, ami barátságot, románcot illetve jogi segítséget hozhat az életükbe. A fegyencek titkos hírdetései személyes hírdetések amelyek fényképet is tartalmaznak. Emlékezzünk rá, hogy ebben a virtuális világban élo párbeszédek illetve email nem elérheto a fegyencek számára, mivel nincs számítógép hozzáférésük.
A postai levelek becsben tartott emléktárgyak, amelyek emberi jogokat, valamint rehabilitációt támogatnak részedrol, mikor egy fegyenc levelezotársnak írsz. Habár ez a honlap lehetové teszi, hogy az emso üzenetedet emailen küldd el, ami tartalmazza a feladó nevét és címét. Mi kinyomtatjuk és továbbítjuk közvetlenül a fegyenceknek, ezzel megtakarítva számodra a posta költséget.

Férfi és noi fegyencek ritkán kapnak levelet a rácsok mögött és napi 23 órát töltenek a cellájukban. Egyesek a kívégzésükre várnak a halál listán. Mások a magányos zárkájukban lankadoznak.  Politikai es Háborus fegyencekkel is találkozhatsz ezen a lapon. Egy levelezotárs lehet az egyetlen kapcsolatuk. A börtönben éloknek szinte lehetetlen a baráti kapcsolat, elsosorban a halál listan levo bennlakóknak, akik még a többi bennlakóktól is el vannak zárva.
Börtönben élo levelezotársakkal való kapcsolatteremtés a legönzetlenebb tett, amit véghez tudsz vinni az életben. Megtennéd, hogy írsz egy börtönben élonek ma?


spacer
Visit our sponsors
Visit our sponsors

2000-2018 WriteAPrisoner.com, Inc. All Rights Reserved. Must be 18 to be viewing this website and have read our Terms of Service.