MUST BE 18 OR OLDER - MUST READ TERMS OF SERVICE You Are On: Translations
Know an inmate being released within the year who's in need of a job? We are working with employers to help find inmates work before they're released. Post a free resume for them here!

kirjoitavangille.com (WriteAPrisoner.com)- Vankila kirjekavereita

kirjoitavangille.com (WriteAPrisoner.com)- Vankila kirjekavereita

WriteAPrisoner.com - verkkosivusto, joka auttaa vankeja löytämään oikeita kirjekavereita. Yksinäiset mies- ja naisvangit kääntyvät puoleemme suurin määrin etsien ystävyyttä vankilan ulkopuolelta. Ihmiset, joita tulet tapaamaan tällä sivustolla vaihtelevat laajasti - iässä, "asuin"paikaissa, ja erityisesti, syissä jonka takia he ovat vangittuina. Yksi asia, mikä heillä kaikilla on yhteistä, on sietämätön yksinäisyys ja kipeä tarve ystävyyteen.

Tuhannet unohtuneet mies- ja naiskirjekaverit liittovaltion vankiloissa, läänivankiloissa, kuritushuoneissa sekä ulkomaisissa vankiloissa etsivät epätoivoisesti kirjekaveruutta, joka voisi mahdollisesti johtaa ystävyyteen, romanssiin tai juridiseen apuun. Asukkien luokitellut lehti-ilmoitukset ovat henkilökohtaisia ja sisältävät valokuvan. Muista, että tämänpäivän virtuaalimaailman online chatti-sivut ja sähköpostit eivät ole vankien saatavilla, sillä heillä ei ole pääsyä tietokoneisiin. Sinun kirjeistäsi tulee vaalittuja muistoesineitä, jotka edistävät ihmisoikeuksia ja kuntoutusta. Tämä sivu antaa sinun myös lähettää ensimmäisen sähköpostisi paluuosoitteen kera. Tulostamme ja lähetämme ne suoraan vangeille, säästäen sinulta postimaksut.

Mies- ja naisvangit telkien takana saavat harvoin kirjeitä ja viettävät jopa 23 tuntia päivästä selleissään. Jotkut odottavat kuolemaan tuomitsemistaan. Toiset kituvat erakkovankeudessaan. Löydät tältä sivulta myös poliittisia vankeja sekä sotavankeja. Kirjekaveri saattaa olla ainoa ihmissuhde mitä heillä on. Kumppanuus on vangeille lähes mahdotonta, varsinkin kuolemaantuomituille asukeille, jotka ovat erillään muista vangeistakin. Vangeille kirjoittaminen voi olla yksi elämäsi epäitsekkäimmistä teoista. Ole niin hyvä ja kirjoita vangille tänään!


spacer
Visit our sponsors
Visit our sponsors

2000-2018 WriteAPrisoner.com, Inc. All Rights Reserved. Must be 18 to be viewing this website and have read our Terms of Service.